27 mei 2011

Landmarkt


Soms kauwen de Zoetekauwen helaas niet zo zoet. Dan smaakt alles een beetje bitter. En dat is niets om over naar huis te schrijven en al helemaal niet om over te bloggen. We zijn onze blog niet vergeten, maar we eten even niet zo zoet als je van ons gewend bent. Dat komt vast wel weer en dan zijn we er weer. Met kookplezier, kekke foto's en mooie verhalen en lekkere recepten.


Voor nu hebben we wel nog een fijne tip, om jullie toch nog iets te vertellen. Landmarkt! In Amsterdam Noord, naast de Schellingwouderbrug in een voormalig tuincentrum vind je een overdekte marktplaats met lekker en goed eten van boederijen en producenten uit de buurt. Je kunt er van alles kopen en eten.


Ik kocht er zoete hollandse tomaten, paprika's uit Andijk en kaas uit Ransdorp. Ook het brood is zeer de moeite waard en een rol beschuit van Bolletje of een pak toiletpapier staan ook in de schappen. Een complete supermarkt met waar het kan lokale producten. Ik vind het geweldig. Pak je fiets, rol naar Schellingwoude en proef! Het is de moeite waard.